Back to top

El Tecnoparc es consolida com a hub tecnològic

El baròmetre TIC elaborat pel Clúster TIC Catalunya Sud conclou que el Tecnoparc es consolida com a hub tecnològic amb presència d'empreses vingudes d'arreu que creixen any rere any tant pel que fa a la contractació de personal com als ingressos. L'estudi s'ha presentat aquest matí a les instal•lacions de la Fira de Reus situades al Tecnoparc.
Presentació Baròmetre TIC Catalunya Sud

El Clúster TIC Catalunya Sud és l'associació que promou i contribueix a la competitivitat en el sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. El formen 46 empreses que representen uns 1.300 treballadors. El Clúster TIC ha exposat en el primer baròmetre que Reus es reforça com a centre de negocis tecnològics.

Les conclusions de l'estudi són positives. Les empreses reporten un increment econòmic i de recursos humans. El Tecnoparc es consolida com a la infraestructura principal d'aquest tipus d'organitzacions, tot i que el Clúster TIC assegura que degut a l'alta ocupació és necessari ampliar l'oferta d'instal·lacions.

El baròmetre també destaca la manca de professionals al Camp de Tarragona per cobrir diverses ofertes laborals.