Back to top

Torna Reus Viu el Vi amb més ganes que mai

Els pròxims 3, 4 i 5 de juny, la Reus Viu el Vi s'instal·larà a la plaça de la Llibertat amb una quarantena de cellers i més de 250 mostres.

Reus torna a viure el vi tres anys després. En l'última edició, la del 2019, es van aconseguir unes xifres rècord, amb més de 12.000 lots de vi servits. Enguany, la Cambra de Comerç de Reus organitza el que serà la 12a edició de la Fira de les DO de la Demarcació, i ho fan amb les expectatives ben altes veient la rebuda que han tingut altres celebracions de l'estil. De fet, no només es nota amb les ganes de la gent, sinó també amb la predisposició dels cellers: les sol·licituds per participar a la Fira es van esgotar en poca estona.

La Fira es presenta amb un model continuista, sense canvis i amb el format habitual. Una quarantena de cases que portaran més de 250 vins perquè els visitants puguin tastar-los. 

3a mostra del Vermut de Reus

Aquest any també se celebra la tercera edició de la Mostra del Vermut de Reus. Aquesta serà el dissabte i diumenge a l'hora del vermut, entre les 12 i les 14:30 hores. La fira culmina tot un seguit d’actes que s’han realitzat des de la passada tardor, quan es va ajornar, per l’augment de contagis, l’edició extraordinària que es volia realitzar durant els primers dies d’octubre. Una programació especial, vinculada també al 135è aniversari de la Cambra, que a partir d’ara es vincularà a cada edició de la fira. Més de 400 persones han participat en els tastos realitzats.

Reus Viu el Vi obrirà les portes les tardes de divendres, dissabte i diumenge, a partir de les 17:30 hores i fins a les 23 hores, excepte diumenge que tancaran a les 22 hores. 

Preus de la Reus Viu el Vi

  • Tack de tast: 15 euros (inclou copa, catàleg, portacopa, 5 tastos, el barret de la fira)
  • Tast de vi individual: 2 euros
  • Tiquet Gastronòmic: 3 euros
  • L’Agrupació de 5 tiquets Gastronòmics: 14 euros
  • Tercera Mostra del Vermut: 8 euros (inclou got de vidre, dos tastos de vermut, catàleg, patates Piqué, olives La Masrojana, el barret de la mostra)
  • Opció got de vidre + 2 tastos de Vermut: 4 euros

Paraules clau:

Notícies relacionades