Back to top

Tornen les demandes de personal al CAP de Cornudella

Davant la negativa de la Gerència Territorial del CatSalut de substituir les vacances del personal sanitari del CAP de Cornudella de Montsant, el sindicat USITAC torna a sortir al carrer. A través d'una recollida de signatures davant del mateix centre sanitari, l'agrupació exigeix la incorporació d'un altre professional per cobrir la demanda d'estiu.
Un veí de Cornudella en la signatura de firmes del CAP de Cornudella de Montsant

Durant els mesos d'estiu del 2018 i davant la negativa de la Gerència Territorial del Catsalut de cobrir les vacances del personal sanitari, una de les metgesses va emmalaltir per l'estrès rebut. Una situació que des d'USITAC no volen que es repeteixi.

No obstant això, i davant la nova demanda de personal per part del col·lectiu sindicalista, des del CatSalut asseguren que enguany tampoc es reforçarà el CAP de Cornudella, tot i l'increment de població.

Una problemàtica que no és nova per al municipi del Priorat. I és que a principis d'any, el CAP de Cornudella va veure com la seva plantilla es dividia per dos. Una mancança de personal que ràpidament va fer saltar les alarmes. 

Des d'USITAC també lamenten que cap dels alcaldes dels set municipis que cobreix el CAP de Cornudella els hi hagin contestat els correus ni els hagin fet costat en la signatura de firmes.

Paraules clau: