Back to top

Tornen les festes del barri Juroca amb el 'Juroca's day'

El barri Juroca de Reus té una nova associació de veïns anomenada 'La Unión'. Enguany, després de dos anys sense festes, aquest dissabte celebrarà el 'Juroca's day' amb activitats per a tots els públics.
Tornen les festes del barri Juroca amb el 'Juroca's day'

Feia dos anys que el barri Juroca de Reus no comptava amb una associació de veïns per falta d'afinitat entre la presidència i la comunitat. La Unión, creada aquest any, ha tornat a portar vida social i festiva a la zona.

Per estrenar-se, a finals de juliol es va fer una gimcana que va comptar amb la participació d'un centenar de nens. Aquest dissabte, però, arriba més festa al barri amb l'anomenat 'Juroca's day'.

Enguany, al no poder fer tota una festa major, s'ha reduït a un sol dia. El programa ofereix activitats al llarg de tot el dia, d'aquesta manera es preveu que més gent s'hi apropi.

Qui vulgui gaudir de l'esperada festa del barri, doncs, ha de saber que les activitats començaran a les 9.30 h. Entre elles hi destaquen la festa de l'escuma pels més menuts, la paella popular i el concurs de truita de patates.

Paraules clau: