Back to top

Tornen les Jornades de la tonyina a l'Hospitalet de l'Infant

La tonyina es converteix en l'estrella gastronòmica de l'Hospitalet de l'Infant aquest diumenge, quan arriba la vintena edició de la tonyinada. Entre les novetats se'n destaca la venda de miniclotxes solidàries en benefici de la Fundació el Somni dels Nens, una entitat que dóna suport als nens que pateixen càncer o malalties greus.
Jornades tonyina Hospitalet Infant.

Tapes de tot tipus elaborades amb la tonyina com a ingredient principal. Aquest és el menú festiu que l'Hospital de l'Infant ofereix, diumenge, amb l'arrencada de la vintena edició de les Jornades de la tonyina. El tret de sortida de la Tonyinada 2019 serà a les 11 del matí a la plaça Catalunya amb actuacions musicals, tallers infantils gratuïts i sortejos. Des de mig matí ja es podran degustar les 'tonyitapes' al preu de 2 euros. Hi participaran fins a 13 establiments, onze de l'Hospitalet de l'Infant, un de Masboquera i un altre de Pratdip. De fet, els més petits podran cuinar les seves mini clotxes de tonyina. A més a més, una de les novetats d'enguany serà la venda de miniclotxes solidàries, la recaptació de les quals es destinarà a la lluita contra el càncer infantil i altres malalties cròniques, a través de la Fundació el Somni dels Nens.

Així mateix, a deu dels establiments s'hi oferiran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista. Tot aquell que tasti els menús entrarà en el sorteig de diversos premis. Les jornades, organitzades per l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, s'allargaran fins el 9 juny.

Paraules clau: