Back to top

Tranquil·litat després de tapiar les naus ocupades

Les naus abandonades i ocupades il·legalment del carrer Josep Maria Prous i Vila ja estan totalment tapiades. Els veïns creuen que el fet de tapiar les naus i traslladar els ocupes ha estat una bona decisió per part de l'Ajuntament reusenc.

Dues setmanes després d'incendiar-se la nau situada al número 34 del carrer Prous i Vila, el consistori ha tapiat totes les naus ocupades de la zona.

Els treballs s'han dut a terme en els diferents accessos, tant portes com finestres i s'ha netejat l'interior d'aquests espais ja que tal com expliquen els veïns de la zona, els ocupes vivien en condicions insalubres.

De fet, asseguren que no eren problemàtics ni generaven massa aldarulls. Simplement, acumulaven una gran quantitat de brutícia que incomodava els veïns. Per això, davant aquesta situació, veuen amb molt bons ulls que s'hagin tapiat les naus.

"És una manera d'evitar que hi hagi malalties, perquè hi havia molta brossa"

El veïnat detalla que encara queda una nau per tapiar. L'ocupa que hi habita no marxarà fins que una ordre judicial l'obligui a fer-ho. Malgrat aquest cas aïllat, els veïns estan d'acord amb l'acció impulsada pel consistori tot i que alguns creuen que s'ha fet massa tard.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades