Back to top

Tres candidats aspiren a liderar Podem Reus

Fins a tres candidatures aspiren a liderar la formació de Podem de cara a les eleccions municipals. Aquest dijous s'han publicat els tres aspirants que ara tindran unes dues setmanes per presentar els seus avals. Els aspirants són Pilar Flamenco, Cesc Roig i Joseba Mirena. Una vegada confirmats, la campanya interna començarà a finals de mes.
Tres candidats aspiren a liderar Podem Reus

L'horitzó de les eleccions municipals del pròxim maig és ben present per a la formació de Podem. Fins a tres candidatures aspiren a encapçalar el partit violeta, tot i que les diferències ja s'han fet evidents. D'una banda, la candidatura de Francesc Roig critica que la candidatura que lidera Pilar Flamenco, pugui comptar amb membres afins a altres formacions, com els comuns.

Tot i que aquests dos noms són els que més sonaven, aquest dijous també han publicat una tercera opció, la de Joseba Mirena.  'Nosaltres defensarem sempre el nom de Podem i cap més altre que hi pugui anar al costat. No acceptem un comú al costat, no acceptem unes confluències perquè al final acaben amb una fusió', ha defensat Roig. En resposta, Pilar Flamenco destaca que 'és inversemblant que es pugui estar dient que en una candidatura que presento a títol individual hi hagi persones d'altres partits'.

El projecte de Pilar Flamenco voldrà fer especial atenció a la feminització de la política. Per la seva banda, el de Cesc Roig vol inserir en les polítiques socialsA partir d'aquí, s'obre un procés per tal que els tres aspirants reuneixin els avals necessaris. Així, en les pròximes setmanes es posarà en marxa la seva campanya electoral interna i serà el dia 13 de novembre quan es farà públic el resultat de les votacions.

Paraules clau: