Back to top

Tres detinguts per traficar amb marihuana a Reus i Miami Platja

Els detinguts, tres homes de 34, 32 i 18 anys d’edat, estan en llibertat a disposició del Jutjat d’Instrucció número tres de Reus. Se’ls imputa un presumpte delicte de tràfic de drogues i un altre de frau de fluid elèctric. En total, el dispositiu policial conjunt ha identificat 354 plantes de marihuana en un habitatge de Miami i 203 en un altre de Reus
marihuana

La Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Reus i la Policia Local de Mont-roig del Camp, ha detingut aquest divendres al matí tres persones com a responsables de dues plantacions de marihuana ubicades a l’interior de dos domicilis de Reus i Miami Platja. Els detinguts són tres homes de 34, 32 i 18 anys d’edat i estan imputats per un presumpte delicte de tràfic de drogues i un altre de frau de fluid elèctric. Tots tres estan en llibertat a disposició del Jutjat d’Instrucció número tres de Reus.

La investigació del cas va començar el mes passat arran d’una informació ciutadana que assenyalava que des d’un habitatge unifamiliar de Miami Platja es podia sentir l’olor pròpia de les plantes de marihuana. Tot i que l’habitatge estava llogat des de feia diversos mesos, no s’hi registrava activitat quotidiana, però sí un elevat consum elèctric. Amb el suport tècnic de l’empresa subministradora, la policia ha confirmat que l’habitatge s’havia llogat exclusivament per al cultiu, manipulació i distribució de les plantes de marihuana. El llogater mantenia contactes amb dues persones més veïnes de Reus que també estaven implicades en aquesta activitat.

En el dispositiu policial conjunt d’avui al matí s’han descobert a l’interior de l’habitatge de Miami Platja 354 plantes de marihuana en edat adulta, així com diversos sistemes de ventilació, il·luminació i control de temperatura i humitat per al seu cultiu òptim. En el registre de l’habitatge de Reus s’han identificat 203 plantes de marihuana i també material necessari per facilitar i potenciar el creixement de les plantes.