Back to top

S'obre una enquesta pública pel disseny del Centre Cívic Gregal

La regidoria de Participació insta tota la ciutadania a participar en l'audiència pública d'aquest dijous 3 de desembre en el qual s'explicarà tots els detalls del projecte.

Després d'establir converses amb els agents més propers del futur Centre Cívic Gregal, el consistori passa a una segona fase. Aquesta estarà protagonitzada per una audiència pública virtual i una enquesta a través de la qual la regidoria de Participació explicarà les idees aportades durant aquests últims mesos per les associacions de veïns, col•lectius i entitats de la zona. A partir d'aquí, tothom que assisteixi a la trobada telemàtica, podrà aportar suggerències i propostes o preguntar tots aquells dubtes generats. 

El Centre Cívic Gregal, una realitat al 2022

Una segona fase que culminarà a finals d'any, moment en el qual es farà una recollida de propostes i s'elaborarà el projecte executiu. La regidoria de Participació admet que han rebut molt bona resposta i compromís en aquesta primera fase i preveuen que el Centre Cívic Gregal sigui una realitat a partir del 2022.

Accedeix a l'audiència amb el codi QR

Centre Cívic Gregal

Paraules clau:

Notícies relacionades