Back to top

Una nova depuradora pel municipi de Botarell

Botarell podrà construir una nova depuradora de la mà de l'Agència Catalana de l'Aigua. La instal·lació permetrà una ampliació de la capacitat de la anterior.
Imatge de la depuradora actual de Botarell

L'Agència Catalana de l'Aigua farà possible una millora del sanejament de les aigües residuals del municipi del Botarell mitjançant la construcció d'una nova depuradora.

La nova instal·lació prestarà diverses característiques i innovacions respecte de l'actual, com per exemple els tractaments de fang activats d'aireació prolongada i la reducció de nutrients. A més, la planta estarà dotada d'una superfície amb una capacitat de 326m3/dia de cabdal, una quantitat d'aigua equivalent a 2.000 habitants; unes magnituds que gairebé dupliquen les actuals.

La inversió de l'empresa ACA en aquesta construcció serà de 2.7 milions d'euros, tot i que les ofertes estaran obertes fins al 16 de setembre.

La nova depuradora, que enviarà l'aigua tractada al barranc de l'Empedrat, s'ubicarà prop de l'actual per poder utilitzar les infraestructures de sanejament.