Back to top

Unió de Pagesos es mobilitza en contra de la competència deslleial

Els pròxims 6, 13 i 21 de febrer s'han convocat diverses manifestacions amb l'objectiu de protestar davant de la situació actual que estan vivint els pagesos.

Febrer de mobilitzacions d'Unió de Pagesos. La pagesia catalana ha tornat a dir prou, i sortirà al carrer per protestar davant la competència deslleial que provoca el producte forà que no passa els mateixos controls sanitaris i processos que sí que passa el producte fet aquí. Els pagesos exigeixen que, si entra aquest producte, es facin els controls pertinents i que s'equilibrin els preus del mercat. A més a més, a aquesta problemàtica se li han de sumar els costos desmesurats de la pagesia, l'excés de burocràcia i els efectes de la sequera.

La primera manifestació serà el pròxim 6 de febrer, en un acte de protesta on UP s'ha unit a la Plataforma 6F; la segona serà el dia 13, i l'objectiu és tallar l'accés al Port de Tarragona durant un dia sencer; i la darrera manifestació serà a Madrid el dia 21. Un seguit de mobilitzacions que se sumen a les protestes que s'estan veient des de fa setmanes a diversos països europeus amb el mateix teló de fons.

FOTOGRAFIA: Imatge d'arxiu d'una mobilització d'Unió de Pagesos a Madrid.

Paraules clau:

Notícies relacionades