Back to top

Veïns i comerços del centre, a l'expectativa amb els canvis en la mobilitat

Pròximament, el nucli antic estarà limitat als vehicles entre les onze de la matinada i les dues de la matinada, amb lectors de matrícules.

Aviat, el nucli antic de Reus quedarà limitat al trànsit de les onze del matí a les dues de la matinada. Durant aquestes hores, només s'autoritzarà el pas als vehicles d'emergència i de serveis públics, a banda dels permisos que s'atorgaran a aquells conductors que compleixin els requisits demanats

Tot plegat, forma part del Nou Pla de Mobilitat del Nucli Antic que l'Ajuntament ha dissenyat amb l'objectiu de donar prioritat al vianant. D'aquesta manera, càmeres amb lectors de matrícules i un semàfor s'encarregaran de limitar els sis accessos al centre.

Els usuaris que passegen per la zona creuen que és un canvi positiu, com també veuen que els més afectats seran els veïns que necessitin accedir amb el seu vehicle particular. Pel que fa als comerços, esperen que hi hagi canvis respecte al primer plantejament, que es va fer a la reunió de la setmana passada entre consistori, guàrdia urbana i veïns i comerciants.

Sigui com sigui, la prova pilot d'aquest nou plantejament de mobilitat començarà aviat i serà llavors quan els mateixos afectats valorin, definitivament, el resultat.

Paraules clau:

Notícies relacionades