Back to top

Vi i cinema combinats al Festival Internacional Most

Promocionar el vi del Priorat i compartir pel•lícules sobre el cava i el vi són els principals objectius de la vuitena edició del Most, Festival Internacional del Cinema del Vi i el Cava. Aquest és el tercer any que se celebrarà al Priorat i es durà a terme del 28 al 2 de desembre. Quatre dies en els quals es projectaran 8 pel•lícules, nacionals i internacionals, en 8 municipis diferents de la zona.
Most, Festival Internacional del Cinema del Vi i el Cava

Cornudella de Montsant, Marçà, La Vilella Baixa, la Cartoixa d'Escaladei, Falset, Bellmunt del Priorat, Capçanes i Masroig. Aquests són els vuit municipis escollits per projectar les pel·lícules del Most. La vuitena edició del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava arriba per tercer any a la comarca del Priorat el cap de setmana del 28 al 2 de desembre. Les vuit projeccions pertanyen a films nacionals i internacionals, algun d'ells premiats al Festival Most Penedès. Des del Festival, recalquen la creixent visibilitat dels films catalans.

Al final de cada projecció, els visitants podran tastar el vi de la Denominació d'Origen Montsant. Una combinació de cinema i vi que pretén seguir consolidant-se dins de la comarca i seguir sumant municipis.

Un dels escenaris més espectaculars on se celebrarà l'edició d'enguany del Most és la Cartoixa d'Escaladei on projectaran 'La Revolución Líquida' de la directora Clara Isamat. Les sessions són gratuïtes tot i que n'hi ha un parell que són de pagament.

Paraules clau: