Victòria treballada del Ploms contra el Lluïsos de Gràcia

El Ploms Salle Reus guanya al Lluïsos de Gràcia per 70 a 64 en un duel ajustat fins al final.
Ploms Lluïsos de Gracia

El conjunt d'Oriol Pozo s'ha imposat al Lluïsos de Gràcia per 70 a 64. Al primer temps els reusencs han anat de més a menys. Els albinegres han imposat un ritme alt sobre la pista encara que a pocs minuts pel descans s'han trobat molt incòmodes. Això ha permès al conjunt visitant anar per davant amb un 17 a 32. A la represa, el Ploms Salle Reus ha remuntat gràcies al joc combinatiu i a actuacions individuals com la Zack Leeper. El jugador americà ha encistellat tres triples consecutius que van servir per trencar el partit.

Lluïsos de Gràcia ha lluitat fins al final del partit però la victòria ha acabat quedant-se al pavelló Joan Sirolla. El Ploms Salle Reus és sisè amb 25 punts, el proper partit dels albinegres serà diumenge que ve contra el Camping Bianya Roser, segon classificat.