Back to top

De vies ferroviàries a via verda

Mont-roig del Camp vol canviar les vies ferroviàries per una via verda. Al llarg d'aquest 2018, el govern local s'ha plantejat realitzar les obres per transformar-les en una via verda. S'espera que estigui en marxa un cop el nou traçat ferroviari que s'està plantejant funcioni.
via verda

De vies ferroviàries a via verda. És el plantejament de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp de cara al 2018, un dels propòsits que esperen posar en marxa al municipi un cop el nou traçat ferroviari que s'està construint estigui operatiu.

El govern local veu aquesta iniciativa com un futur atractiu turístic, tal com ha reconegut el batlle del municipi, Francisco Morancho. La nova via verda es farà de forma conjunta amb l'Hospitalet de l'Infant, ja que a diferència de Cambrils, comparteixen tram urbà.

Properament, una comitiva del consistori mont-rogenc anirà a Calatayud, on també van idear un projecte com aquest ara fa uns anys. L'objectiu és analitzar els pros i contres que van tenir en la seva implantació i adaptar-los a les necessitats del municipi.