Back to top

El waterpolo del CN Reus Ploms ja ha tocat l'aigua

Ho ha fet amb dues victòries en un triangular contra el Garraf i el Fundació Creu Groga de Calella. L'aposta del club per aquest esport s'amplia, i a partir d'aquesta temporada es promou la formació d'equips base.
waterpolo ploms

Primer contacte amb l'aigua d'aquesta temporada de la secció de waterpolo del Club Natació Reus Ploms. L'equip torna a la piscina en el que és el seu segon any en competició oficial, i ho fa amb nous propòsits i nou tècnic. Oscar Baella s'ha posat al capdavant dels divuit homes que competiran a la 3a divisió de la lliga catalana absoluta masculina.

Un equip renovat amb els objectius ben clars, tal com apunta un dels jugadors, Ernest Vives: “l’aspiració és quedar el més amunt possible, lluitar contra qualsevol equip”.

En l'estrena a la piscina reusenca, dues victòries. 9 a 4 contra el Garraf i 2 a 0 davant el Fundació Creu Groga de Calella. Bones sensacions per començar una nova temporada, però tal com apuntava el tècnic Oscar Baella a Canal Reus Televisió fa un parell de setmanes, aquest és un any de transició i construcció de l'equip, i és en aquest àmbit on es buscaran els millors resultats.

Però els sèniors també tenen un altre propòsit per aquest nou curs: buscar nous adeptes per a la secció. “Agafar nens que fins ara no hagin jugat i que en tinguin ganes. És una feina nostra i del club. Aguantarem el que sigui perquè aquests puguin pujar, ja que l’any passat no va funcionar”, explica Vives.

Moltes metes per complir en una temporada que es presenta prometedora per al waterpolo ganxet.

Paraules clau:

Notícies relacionades