Back to top

Setmana de l'Eficiència Energètica

Amb motiu del dia mundial de l’eficiència energètica (5 de març del 2019), Canal Reus ha decidit dedicar-hi tota una setmana de continguts especials, entre els quals destaquen càpsules informatives amb consells pràctics per aprendre a gestionar l’energia de les llars de manera més eficient, així com un QDF especial on s’aprofundirà en la temàtica amb experts relacionats amb la matèria.

Setmana de l'eficiència energètica

CAPÍTOL 5 - DIVENDRES

Necessites consells per reduir el consum d'aigua a la teva llar? En parlem amb David Garcia, responsable de l'oficina d'atenció al client d'Aigües de Reus


CAPÍTOL 4 - DIJOUS

Necessites consells bàsics per a un consum energètic eficient a la llar? En parlem amb Gabriel Bosques (arquitecte municipal), Ramon Castellví (Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus) i Dídac Rodríguez (director Agorax Immobiliària).


CAPÍTOL 3 - DIMECRES

Sabies que rentar els plats a mà amb aigua calenta suposa un 40% més de consum que si s'utilitza el rentavaixelles? La Nerea de la Corte, d'Endesa, i el Ramón Castellví, Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, ens expliquen com estalviar energia a la llar.


CAPÍTOL 2 - DIMARTS

Sabies que per cada grau que augmentem la temperatura, s'incrementa el consum d'energia aproximadament un 7%? La Nerea de la Corte, d'Endesa, i el Ramón Castellví, Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, ens expliquen com podem reduir la factura del gas a la llar.


CAPÍTOL 1 - DILLUNS

Quins electrodomèstics hem de comprar per reduir la despesa energètica? Sabies que la nevera consumeix 40% de l'energia de la llar? En parlem amb Ramon Castellví (Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus) i Pere Ferraté (Ferraté Electrodomèstics). 


Energia