Back to top

Arròs amb bolets | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest arròs amb bolets? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquest arròs amb bolets, amb el xef Pep Moreno, del restaurant Cook and Travel Deliranto de Salou.

INGREDIENTS

Per al sofregit:

  • All
  • Ceba
  • Tomàquet
  • OOVE

Per al brou:

  • Pastanaga
  • Peix de brou
  • Ceba
  • Col xinesa
  • Api-rave
  • Tomàquet
  • OOVE

Per a l'arròs:

  • Arròs Carnaroli
  • Bolets de temporada
  • Calamar de platja
  • OOVE
  • Sal 

ELABORACIÓ

  1. Piquem la ceba i l'all i ho sofregim a la paella uns 10-15 minuts. Si veiem que ens falta hidratació, hi afegim una mica de brou.
  2. Tallem el calamar i afegim la part de l'ala a la paella, la resta el reservem.
  3. Tallem el bolet portobello i l'afegim al sofregit.
  4. Piquem bé un tomàquet i el sofregim uns 15 minuts més.
  5. Netegem les trompetes de la mort i les afegim a la pella.
  6. Rossegem l'arròs a la paella amb la resta d'ingredients i hi anem afegim el brou a poc a poc.
  7. Mentre es va fent l'arròs, netegem els ceps i els tallem. La part del tronc l'afegim a la paella amb la resta del calamar i la part de dalt la tallem ben fina i la reservem. 
  8. Un cop estigui l'arròs fet només cal emplatar afegint la part noble del cep que havíem reservat.

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ   

Paraules clau:

Notícies relacionades