Back to top

Continguts especials de Canal Reus TV

TESTIMONIS DEL DOCTOR FRIAS

El metge i pediatra Alexandre Frias i Roig va néixer a Reus el 20 d'agost de 1878. Frias va fer bandera de la importància de la lactància materna, de la higiene personal, de l'alimentació saludable i de l'activitat física per tal de millorar la salut dels infants i frenar l'aparició de malalties. Aquests pilars el van forjar com un dels primers especialistes en pediatria a Catalunya i a la resta de l'Estat.

A través de 12 testimonis t'apropem el treball i la investigació del Doctor Frias, una de les figures més rellevants de Reus. 

Bàner Doctor Frias

LA SETMANA DE L'OLI 2017

L'oli té múltiples usos i amb el temps, la DOP Siurana s'ha anat fent un lloc tant a la cuina com a la taula. Aquest és un dels objectius de la denominació d'origen protegida, que busca aconseguir que el producte sigui valorat pels seus consumidors.

Clica la imatge i recupera totes les notícies de la Setmana de l'Oli 2017

Bàner Setmana de l'oli 2017

ECONOMIA DOMÈSTICA 

Com podem millorar la nostra cultura financera? Quin tipus d'ingressos i despeses hi ha? Comprar o llogar, què és millor? Com es calcula un fons d'inversió?

Gerard Domínguez, assessor financer de GVC Gaesco Reus, ens explica economia domèstica

Economia Domèstica

RECOMANACIONS LITERÀRIES 2017

Margarida Aritzeta, Marc Fargas, Carme Marsal, Rosa Pagès, Roger Roig, Maria Lluïsa Amorós, Eduard Prats, Núria Naval, Carme Bigorra... 

El autors del Camp de Tarragona et donen algunes recomanacions literàries per Sant Jordi

Recomanacions literàries 2017