Back to top

El calendari gastronòmic de Cambrils de 2020 serà més curt però més intens

Cambrils encara la setena edició de les jornades del Romesco, sent l'última de les cites gastronòmiques del seu calendari particular. 22 restaurants oferiran plats en els quals el romesco serà el protagonista del 22 de novembre al 8 de desembre. Ara bé, aquestes dates podrien no repetir-se en l'edició de l'any vinent, i és que el consistori cambrilenc ha insinuat que s'auguren canvis tant pel que fa a dates com pel que fa al format del calendari gastronòmic de la ciutat.
romesco

Sobreposar la qualitat per sobre de la quantitat. Aquesta és la voluntat amb la qual treballa l'equip de govern de Cambrils en referència al calendari gastronòmic de l'any vinent.  En el marc de la presentació de les setenes jornades del romesco, el consistori cambrilenc ha insinuat que de cara l'any vinent, el calendari canviarà tant la seva estructura com probablement les dates de diverses jornades. D'aquesta manera, busquen millorar els resultats d'aquestes cites gastronòmiques, tal com ha insistit el regidor de promoció econòmica Oliver Klein. 

Es tracta, segons l'equip de govern, d'una manera d'enfortir la desestacionalització del municipi i de retruc, la seva economia. Per ara, s'ha parlat de fer jornades més curtes però més intenses, amb la possibilitat de dur a terme activitats relacionades amb la cuina. Unes pinzellades que a dia d'avui, encara no s'han perfilat i caldrà esperar per saber com es traduirà tot plegat.

De moment, ja es coneixen més detalls sobre les jornades del romesco, que arriben a la setena edició. Durant disset dies, del 22 de novembre al 8 de desembre, una vintena de restaurants portaran aquesta salsa als seus plats. Els productes km0 prendran protagonisme en aquesta cita. 

Com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments culinaris, tant l'administració pública com el sector privat s'han bolcat en aquesta edició, l'última d'aquest 2019. La galera tornarà a prendre el pols gastronòmic a Cambrils a partir del gener de 2020.

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades