Back to top

A Cambrils, la recta final de les rebaixes es fa al carrer

Coincidint amb les Jornades de la Galera de Cambrils, s'ha celebrat la tradicional Fira Últims Preus. Els botiguers del municipi ofereixen les restes d'estoc i d'aquesta manera rematar les rebaixes d'hivern.
A Cambrils, la recta final de les rebaixes es fa al carrer

El Port de Cambrils ha estat una vegada més l'escenari de la Fira Últims Preus. Una quinzena de comerciants del municipi han tret part del gènere sobrant d'aquesta temporada per oferir descomptes de fins al 70%. La iniciativa està molt acceptada pels botiguers que hi participen, donat que és una oportunitat per alliberar estoc i encara d'aquesta manera la recta final de les rebaixes d'hivern.


Mar Roca, de la botiga Chichshop explica que "al Port de Cambrils ja habitualment hi ha gent i si hi fas una activitat molt millor i amb el temps que està fent aquest cap de setmana ja tenim tots els astres aliniats. És una fira importantissima pels botiguers".

La fira coincideix amb les dates de la Jornada de la Galera. Un al·licient més que convida a visitants i cambrilencs a passejar per aquest espai emblemàtic del municipi. L'esdeveniment ofereix tant roba, calçat i també complements. Com a novetat d'enguany, però la fira ha ofert un taller de costura per a nens i nenes, per tal d'ensenyar-los a cosir a través d'uns patrons.

La Pepita Esteban visita cambrils i explica que "tenim per costum venir a la Jornada de la Galera i hem vist les paradetes de la fira. Està molt bé perquè sempre pots trobar alguna cosa que t'interessi".

La Fira Últims Preus s'organitza a través de la Unió de Botiguers de Cambrils, Cambrils Obert i l'Àrea de Promoció econòmica de l'Ajuntament.

Notícies relacionades