Back to top

Cambrils suspèn els tres grans esdeveniments esportius de la Setmana Santa

La situació sanitària ha obligat a cancel·lar el Mundialito, el Costa Daurada Cup i la competició de balls esportius

L'Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme i diferents organitzadors han decidit cancel·lar el Mundialito de futbol infantil, el Costa Daurada Cup de futbol base i la competició de balls esportius a causa de les mesures sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19.

Durant els anys previs, aquestes tres activitats es portaven a terme massivament i comptaven amb una alta participació, però ara amb la normativa actual, han sigut impossibles d'adaptar.

Fins l'any vinent

Malgrat això, la voluntat de l'Ajuntament i de l'organització és que el torneig es continuï celebrant durant els pròxims anys a Cambrils. Per aquest motiu, ja s'han iniciat les converses per signar la renovació del conveni.

La regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que l'Ajuntament continua apostant per l'esport d'una manera segura i segueix treballant per poder acollir el Mundialito l'any que ve amb molta il·lusió.

«Aquest any treballem per fer més esdeveniments en format menys quantitatiu però més qualitatiu i de forma més seguida, ja que som conscients de la necessitat de seguir organitzant esdeveniments esportius al nostre municipi», ha afirmat la regidora.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades