Back to top

El Campament dels Reis s'obrirà finalment a 12.500 persones

Les entrades es posaran a disposició de la ciutadania aquest dimarts dia 22 de desembre, a les 14:00 h

Tal i com ja es va anunciar, l'Ajuntament de Reus ha treballat per adaptar l’organització del Campament de Reis i poder ampliar el nombre de visitants. Així doncs, s’ha acordat doblar els nombre de grups per a les visites sense comprometre els criteris de seguretat.

Les entrades es posaran a disposició de la ciutadania aquest dimarts dia 22 de desembre, a les 14:00 h. Amb aques ts canvis, la possibilitat de visitar el Campament dels Reis s'amplia a 12.500 persones.

Horari de visita

  • Dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10:00 h a 21:00 h.
  • Dia 31 de desembre s'adapta l'horari i s'obrirà el campament de 10:00 h a 19:00 h.
  • Dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10:00 h a 21:00 h.

La voluntat de l’Ajuntament ha estat que Ses Majestats puguin tenir una llarga estada a la ciutat, amb el màxim de dies i amplitud d’horari possibles. La situació epidemiològica obliga a una atenció especial en l’organització de la dinàmica de l’esdeveniment en tant que la prioritat absoluta és la salut i la seguretat de les persones.

Les visites es faran en grups de 6 persones, atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya.

Les entrades, gratuïtes, es podran sol·licitar a través del web https://ticket.reuscultura.cat/

Davant l'èxit de la convocatòria i la limitació d'entrades, l'Ajuntament recorda a la ciutadania que cal que adquireixi les invitacions de manera responsable, i que només sol·liciti les que farà servir finalment. Cal recordar que els protagonistes són els infants.

Paraules clau:

Notícies relacionades