El CD Riudoms continua en ratxa

Aquest dissabte, el conjunt riudomenc s'han enfrontat al CF Pardinyes, al Municipal de Riudoms, amb un resultat final de 6-1.

Tercera jornada consecutiva sumant tres punts pel CD Riudoms, que aquest cap de setmana ha guanyat al CF Pardinyes a casa, per sis a u. Les de Raúl Lucha no s’han avançat al marcador fins al minut 31. Ho ha fet Mar Dalmau (1-0), qui ha obert la ratxa perquè, instants més tard, Maria Pablo marqués el 2-0. A l’inici de la segona part, les locals Laura Navarro (3-0) i Cristina Becerra (4-0) han consolidat la victòria amb dos gols més.

També el CF Pardinyes, situat en l’última posició de la classificació, ha marcat el gol de l’honor, al minut 72, amb un xut solitari de Victoria Navarro (4-1). Així, tot quedava com a l’anada (1-4), un resultat que Ian Dueso i Andrea Ibañez s’han encarregat de millorar amb el cinquè i el sisè gol.

"Treballar en bons entrenaments, per obtenir bons partits"

Les del Baix Camp escalen posicions, setmana rere setmana, i se situen cada cop més a prop de la zona d’ascens. Tot i això, no es plantegen arribar-hi, ja que, segons Lucha, “l’objectiu és millorar els resultats de la darrera temporada i treballar en bons entrenaments, per obtenir bons partits”. De cara a la propera jornada, ha assegurat que, tot i que la dinàmica de l’equip és molt bona, el duel contra l’Espanyol B es preveu “difícil i complicat”.