El CD Riudoms perd després d'onze partits seguits puntuant

El Club Deportiu Riudoms ensopega a casa contra el Girona FC (1-3) després d'una bona ratxa d'onze jornades consecutives sense perdre.

Tota història té un inici i un final, i les jornades consecutives sense perdre del Club Deportiu Riudoms, també. Després d'onze partits puntuant, les riudomenques van caure en el partit ajornat contra el Girona FC per 1 a 3. Les locals ja tenien la permanència al sac i ben lligat; mentre que les visitants necessitaven els tres punts per lluitar per la salvació.

Les gironines van sortir al camp més concentrades que el Riudoms, com demostra el zero a dos amb el qual es va arribar al descans. Al minut 11, una pilota recuperada per les blanques i vermelles al mig del camp va acabar amb un gol de Blanca Cros, després d'una bona centrada a l'àrea de Paula Rosales.

Abans de la mitja hora de joc, un mal refús de la defensa local va finalitzar amb el zero a dos. Cros va interceptar la pilota riudomenca i la va enviar al fons de l'escaire esquerra de Brígida Llevat. A la represa, i lluny de reaccionar, el Riudoms va veure com el Girona va sentenciar el partit amb el seu tercer i últim gol, obra d'Emma Fernández

Aleshores les locals van reaccionar, i només sacar des del mig del camp, una centrada a l'àrea de Joana Roig va rebotar en una defensa i Clara Martínez va empènyer la pilota al fons de la xarxa per poder fer el gol. Amb l'u a tres es va arribar al final del partit.

Raúl Lucha, tècnic local, va assegurar que el Girona va ser "un dels millors equips que havien passat pel Municipal de Riudoms", en un partit en què "les locals no han estat l'equip competitiu de tota la temporada". Ara, les riudomenques tornaran a jugar el 30 de maig contra el Pardinyes, en el que serà l'últim partit d'una temporada per recordar.