Back to top

El Club Handbol Cambrils perd el sènior masculí

El Club Handbol Cambrils perd el sènior masculí després d'haver pujat a primera catalana. Tot i l'ascens, l'equip del Baix Camp no podrà gaudir d'aquesta nova categoria per manca d'efectius.

Les lesions, els horaris laborals i els temes personals dels jugadors han estat una dificultat constant per un Club Handbol Cambrils que, malgrat tot, ha aconseguit l'ascens a la primera catalana en el trentè aniversari del club.

Tot i que els resultats esportius han estat bons, des del club eren conscients que quedar-se sense l'equip referent de l'entitat, podria ser una realitat.

Manca d'efectius

La falta de jugadors ha estat el detonant per prendre aquesta decisió. Tot i que havien aconseguit fitxar dues incorporacions, fins a sis jugadors havien comunicat al club que no continuarien vestint l'elàstica blava.

Els qui volien seguir jugant han hagut de marxar a un altre equip, però el Club Handbol Cambrils els hi obrirà les portes per si volen tornar. La intenció del Club Handbol Cambrils és recuperar el sènior masculí A com més aviat millor.

Paraules clau:

Notícies relacionades