Back to top

El CMQ mantindrà activitat a la Clínica Fàbregas

El trasllat a l'antic hospital es posposa fins el mes de febrer o de març. Les hospitalitzacions i l'àmbit quirúrgic romandran a l'equipament del carrer Gaudí.
cmq

El Centre Mèdic i Quirúrgic de Reus mantindrà operativitat a la clínica Fàbregas. L'empresa i els propietàris de l'equipament del carrer Gaudí han signat un nou contracte de lloguer de deu anys, el que permetrà mantenir-hi les hospitalitzacions i tot l'àmbit quirúrgic.

Una operació que permet alleugerir les arques municipals, que havien de desenvolupar una segona fase d'inversions a l'antic hospital per acollir tota l'activitat. De moment, aquesta segona inversió no urgeix i el consistori té marge per poder estudiar-les i pressupostar-les. Ara bé, l'operació obliga a destinar una partida a inversió per adequar les instal·lacions de l'antiga Clínica Fàbregas, en la qual fa tres anys que no s'hi inverteix ni un euro. 

La primera fase del trasllat del CMQ

hospital

A tot això, la resta dels serveis sí que es traslladaran a l'antic hospital, al carrer Sant Joan. S'espera que un cop enllestides les obres de l'edifici el trasllat es pugui fer sense problemes a finals del primer trimestre del 2020. Això endarrereix més d'un any l'operació, prevista inicialment per principis del 2019. Segons Òscar Subirats, el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus tot plegat es deu a "situacions derivades d'una reforma". De fet, assegura que si s'hagués hagut d'aixecar l'edifici de nou probablement s'haurien acabat els treballs abans. 

Paraules clau:

Notícies relacionades