Back to top

“El confinament pot fer replantejar el consum a les persones addictes”

La Illeta de Reus ha canviat les seves rutines per adaptar-se a l'estat d'alarma.
ARSU

Les rutines de tots els àmbits de la vida s’han hagut de replantejar arran de la crisi del coronavirus. N’és un exemple el centre d’activitats i d’acollida la Illeta de Reus, que porta tres setmanes amb una nova manera de treballar, que afecta tant a usuaris com a treballadors.

Més enllà d’aquesta qüestió, des de la Illeta consideren que el confinament i l’estat d’alarma pot representar una oportunitat per aquelles persones considerades addictes per establir un altre tipus de relació amb les substàncies que consumeixin, especialment en un moment en què segons Llort, el mercat de certes substàncies ha caigut. 

Trencar tòpics

Llort posa èmfasi en una altra qüestió, no menys important, envers les persones que habitualment consumeixen algun tipus de substància. I és el fet de trencar tòpics aprofitant el confinament per reflexionar sobre altres aspectes que envolten aquesta part de la ciutadania, que més enllà de drogues, tenen altres preocupacions vitals, relacionades en molts casos en l’àmbit laboral o en el fet de poder comptar amb les necessitats bàsiques cobertes. 

canalreus a telegram

Notícies relacionades