Derrota amb el cap ben alt

La Fundació Futbol Base Reus no pot sumar en la seva visita al camp del Levante las Planas B, líder indiscutible de la Preferent (3-1).

La Fundació Futbol Base Reus ha plantat molta cara i ha demostrat que pot competir contra tothom al camp del líder. El Levante las Planas B, que només ha empatat un partit en tota la temporada i va ser contra les roigs-i-negres a l'Estadi, s'ha avançat en el marcador amb un gol de Nerea Romero. Abans del descans, l'equip d'Adrián Calderón ha aconseguit la diana de l'empat, gràcies a Laura Martos (1-1).

Només començar la segona part, Rocío Muñoz ha tornat a posar les locals per davant en el marcador (2-1). Un gol que ha deixat tocades les ganxetes, que han vist com la mateixa Muñoz ha sentenciat al minut 75. Gran partit del Reus en el camp més difícil de la categoria, on les de Sant Joan Despí hi han marcat entre sis i nou gols per duel durant bona part de la temporada.

Amb la derrota, el Reus es manté en la zona tranquil·la de la classificació amb 25 punts. En el pròxim enfrontament, les reusenques rebran la visita del Martinenc, equip que marca el descens.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix