Derrota contundent del CD Riudoms (1-5)

El Club Deportiu Riudoms no va poder continuar amb la bona ratxa després de caure a casa per un clar 1 a 5 contra el Club de Futbol Igualada, rival de la part alta de la Primera Nacional.

El Club Deportiu Riudoms va perdre de manera contundent contra el Club de Futbol Igualada per 1 a 5. L'equip entrenat per Raúl Lucha no va tenir res a fer contra un rival de la zona alta de la classificació.

Les de l'Anoia es van avançar en el marcador al minut 11, amb gol d'Anna Bernadí. Abans del descans, Marina Salanova va situar el 0-2 a l'electrònic. A la represa, semblava que les riudomenques tornaven al partit amb el gol de Mar Dueso, però va ser un miratge. Bernadí, Salanova i Marimón van sentenciar el partit amb el definitiu 1 a 5.

riudoms

Amb aquest resultat el CD Riudoms es troba a la dotzena posició de la Primera Nacional amb 4 punts. El pròxim partit de les riudomenques serà contra les líders de la categoria: el Son Sardina de les Illes Balears.