Punt amarg contra el Caldes

El Reus ha disposat d'oportunitats clares per emportar-se la victòria, però els roigs-i-negres no han pogut sumar els tres punts davant del Caldes (3-3).

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Oportunitat perduda. Aquesta és la sensació que ha quedat després de l'empat del Reus contra el Caldes al Palau d'Esports en el darrer partit de l'any a casa. En una primera part on els roigs-i-negres hi han posat més perill i més aproximacions a la porteria d'Arnau Martínez, qui ha marcat és el Caldes, a través d'un gol de mitjana distància de Marcos Blanqué (0-1). Al segon temps, Marc Julià ha vist una blava que Blanqué ha convertit en la segona diana dels visitants (0-2), que han ampliat les distàncies en el marcador al primer minut de la represa.

Reacció del Reus

Amb l'avantatge del Caldes, el Reus ha premut l'accelerador. Joan Salvat, més atent que ningú, ha aprofitat una passada de Martí Casas per fer el primer gol dels roigs-i-negres (1-2), i semblava que el segon havia d'arribar després d'una doble blava que ha vist Marc González. Ni Marc Julià per partida doble des de la directa, ni en els dos minuts de superioritat, els de Jordi Garcia han aconseguit empatar. I no ha estat per falta d'oportunitats. Aleshores, el Reus s'ha quedat amb inferioritat per una blava de David Gelmà. Una acció que ha provocat una directa que Càndid Ballart ha aturat. I amb la inferioritat, Julià, ara sí, ha firmat l'empat en el marcador (2-2).

En el millor moment dels reusencs, una pèrdua a mitja pista ha provocat un contraatac que Adrià Ballart ha enviat al fons de la xarxa (2-3) quan faltaven tres minuts pel final. La reacció del Reus ha estat instantània, ja que només posar la bola en joc, Sergi Aragonès ha servit una bola al segon pal que Martí Casas ha convertit en gol (3-3).

Ja en els últims segons, Xevi Gurri ha vist una blava per un cop d'estic involuntari a Gelmà, i els darrers instants del duel han estat un atac i gol constant dels locals, amb una bola al ferro del 96 reusenc a menys de mig minut pel final inclòs. Un atac i gol que no ha servit per fer el quart i sumar els tres punts. De fet, si el partit dura un o dos segons més, el Caldes s'hagués emportat la victòria per una diana de Ballart que ha arribat fora de temps.

Punt amarg

Amb aquest empat, el Reus ha perdut l'opció d'escalar fins al tercer lloc de la classificació, després de l'ensopegada del Sant Just a Alcoi (5-1). Els reusencs es mantenen en la quarta plaça amb 18 punts, però pendents de l'Igualada-Calafell d'aquesta mateixa tarda. Diumenge a les 16:15 h, i en directe per Canal Reus, els roigs-i-negres juguen el darrer partit de l'any a l'OK Lliga a la pista del Lleida