Derrota per tancar l'any a l'OK Lliga

El Lleida ha necessitat tres ocasions a la segona part per emportar-se la victòria (3-1). Els roigs-i-negres encara tenen un últim partit enguany, dijous contra el Calafell a la Champions.

Desplaçament complicat en el darrer partit de l'any a l'OK Lliga. El Lleida-Reus ha seguit la dinàmica del duel contra el Caldes de dimecres: primer temps ràpid, pla i on els de Jordi Garcia han tingut més opcions per avançar-se en el marcador. L'ocasió més clara ha arribat quan faltaven 4:20 pel descans, moment en què Sergi Aragonès ha forçat una blava a Sergi Folguera. Des de la directa, Martí Casas ha enviat la bola per damunt del travesser de la porteria del Lleida

I des de la directa també ha arribat la primera gran oportunitat del segon temps. Marc Julià no ha pogut aprofitar una blava provocada per Aragonès per superar Martí Zapater. A més a més, ni en la primera part ni en la segona, els reusencs han tret profit de la superioritat.

El Lleida aprofita les oportunitats

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Qui sí que ha aprofitat la bola aturada és el Lleida. Amb la desena dels ganxets, Nico Ojeda ha superat Càndid Ballart per l'únic forat lliure entre les guardes del porter reusenc (1-0). El gol ha fet mal als roigs-i-negres, que han vist com Xavi Aragonès encarrilava la victòria amb el segon (2-0). Ja amb el Reus bolcat a l'atac, Jordi Badia ha sentenciat l'enfrontament (3-0). Ja en l'últim minut, Joan Salvat ha fet l'únic gol visitant (3-1).

A refer-se a Europa

Amb aquesta derrota, el Reus perd l'oportunitat d'escalar fins a la tercera posició de l'OK Lliga i també de dependre d'ell mateix per ser cap de sèrie a la Copa. Els reusencs arribaran a l'última jornada de la primera volta en sisena posició amb 18 punts, i encara sense el bitllet pel torneig del KO. Abans, però, queda la darrera cita del 2023: dijous a les 20:30 h, segona jornada de la Champions a la pista del Calafell.