Back to top

Els robatoris al polígon Belianes neguitegen la FECAM

Els recents robatoris que han tingut lloc al polígon Belianes de Cambrils han despertat la preocupació entre els empresaris, que reclamen més presència policial per evitar nous furts. A principis de mes, prop d'una desena de naus van ser assaltades. Des de l'Ajuntament asseguren que s'han incrementat les patrulles de la policia local en aquesta i d'altres zones d'alta sensibilitat.
lladres

Les càmeres de seguretat han enxampat in fraganti a tres intrusos que la nit del 8 al 9 de juny van accedir a un dels passadissos del polígon Belianes de Cambrils que dóna accés als negocis propers. Afortunadament, aquella nit, els lladres no van robar a les instal·lacions on hi havia el sistema de vigilància activat. Ara bé, altres empreses no han tingut tanta sort. Els Mossos d'Esquadra investiguen quatre robatoris que van tenir lloc el 12 de juny, entre temptatives i consumats; a banda, s'ha pogut detenir a un home acusat d'haver robat el dia 8 de juny  una furgoneta i diversos equips informàtics, telèfon mòbil, eines i material divers d'un negoci, tot plegat  va anar a parar a Premià de Mar.  En total, entre el 12 i el 13 de juny, es van identificar  fins a 8 individus reincidents acusats de delictes contra el patrimoni i amb antecedents per robatoris. Dues d'aquestes persones van ser arrestades, ja que tenien ordre de cerca i detenció.

Una situació que denuncien des de la Federació d'Empresaris de Cambrils i per això, reclamen més presència policial per fer front a nous furts i alhora, proposa la instal·lació de càmeres lectores de matrícules per detectar possibles intrusos. Des de l'associació empresarial asseguren que aquests fets han instaurat una sensació d'impotència i inseguretat entre els membres de l'entitat.

Per tot plegat, la FECAM té previst fer una instància en la qual demanarà una reunió amb el cos de Mossos d'Esquadra, la Policia Local i l'Ajuntament per posar-hi solució. Des del consistori, apunten que ja s'ha incrementat la freqüència de les patrulles dels agents en aquesta zona, de la mateixa manera que en altres que són considerades d'alta sensibilitat.

Notícies relacionades