Empat cruel a Calafell

Desenllaç dur al Joan Ortoll. Jan Escala ha fet el gol de l'empat quan faltaven dues dècimes per acabar el partit (3-3). Martí Casas ha estat l'autor dels gols del Reus.

Els primers minuts del cinquè Calafell-Reus de la temporada han estat de respecte, de dos equips que es coneixen i que no han volgut deixar cap forat en defensa. Un partit que també ha tingut la seva dosi de polèmica, ja que el primer gol local ha arribat després d'una falta a Guillem Jansà. Joan Pascual, sol davant de Càndid Ballart, ha fet el primer dels verds-i-blancs (1-0). En el darrer tram del primer temps, el Reus ha trobat el premi del gol, en un xut potent de Martí Casas que ha entrat pel primer pal de la porteria local (1-1).

La bola aturada, decisiva

Només començar el segon temps ha arribat la desena del Calafell. Marc Julià ha intentat sorprendre Gerard Camps des de la directa, però el porter local ha evitat la diana de la remuntada ganxeta. Quan faltaven cinc minuts pel final, el Reus ha desaprofitat un penal -dubtós i molt protestat pels locals- en una acció on sembla que Maxi Oruste no ha escoltat el xiulet de l'àrbitre per executar la pena màxima.

Aleshores, els àrbitres han ensenyat una blava a Jepi Selva per protestar, i Martí Casas ha fet el segon gol reusenc des de la directa (1-2). Segons després de reprendre's el joc, Sergio Miras ha vist la blava per un cop sense bola a David Gelmà. Casas ha tornat a aprofitar la bola aturada (1-3).

Desenllaç cruel

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Amb la desena del Reus, Arnau Xaus ha superat Càndid Ballart des de la directa i ha tornat a posar emoció al partit (2-3). Camps, fora de la porteria, ha fet una falta a Joan Salvat que ha estat una nova blava per un jugador local. Martí Casas no ha pogut fer el quart, i en l'última dècima del partit, Jan Escala ha fet esclatar el Joan Ortoll amb el gol de l'empat (3-3).

Empat cruel i inesperat pels de Jordi Garcia, que se situen en la cinquena plaça de l'OK Lliga amb 30 punts. Aquesta setmana, doble duel: dijous, últim partit a la Champions contra l'Sporting; i diumenge, a les 16:00 h, al Palau d'Esports i contra el Rivas.