Back to top

Enric Majó i Txékhov tanquen el Cicle Grans Mestres d'enguany

La 5a edició del Cicle Grans Mestres ha posat el punt final aquest dimarts amb "El Jardí de la Senyora". En aquesta ocasió ha estat l'actor Enric Majó l'encarregat de protagonitzar els textos adaptats per Francesc Cerro Ferran. Una història que ens porta a la Rússia de finals del segle XIX.
Enric Majó i Txékhov tanquen el Cicle Grans Mestres d'enguany

Així preparen els últims detalls de l'obra l'actor Enric Majó i el director Francesc Cerro-Ferran. En aquesta ocasió el dramaturg ens presenta "El Jardí de la Senyora", una adaptació del text de Txékhov, "L'hort dels cirerers". En aquesta última entrega del Cicle Grans Mestres Cerro ens fa una crítica de com la societat és incapaç d'assumir els tombs que dóna la vida. A través del personatge de Lopakhin, s'obre una porta d'un món de revolta en un món governat per mediocres.

Enric Majó, actor que encarna el personatge de Lopakhin ens explica que "el meu personatge és un pobre home que neix en una família tractada gairebé com a esclaus. És el personatge que pren consciència de què l'esclavitud s'ha d'acabar i que hi ha d'haver un món millor".

D'aquesta manera conclou la 5a edició del Cicle Grans Mestres, un certamen totalment consolidat a la ciutat i que enguany ha tingut prop de 1.300 espectadors. Sota el lema "Teatre i Poder", Cerro ha portat al Fortuny les millors adaptacions de Hamlet, Shakespeare o Forbes.

Francesc Cerro-Ferran ens explica que "En aquest cas trobem l'essència de l'obra però reduïda a un sol personatge, i aquest personatge ens explica com la Rússia de finals del S.XIX va canviar".

La pròxima edició del Cicle Grans Mestres encara és un misteri però el que Cerro sí que té clar és que anirà enfocat a la dona, no només en el món del teatre sinó en el nostre dia a dia.

Paraules clau:

Notícies relacionades