Back to top

Un espectacle nadalenc reuneix diferents versions dels Pastorets

La Sala Santa Llúcia ha mostrat "Recordant els Pastorets", una obra teatral que ha recollit diferents escenes d'aquest relat tradicional i que han protagonitzat diversos membres i agrupacions vinculades a l'entitat. La proposta teatral fa tres anys que es du a terme.
pastorets a la sala sta. llúcia

Més de 50 actors, la majoria d'ells ocasionals, han pujat a l'escenari de la Sala Santa Llúcia per representar "Recordant els Pastorets", un recull d'escenes de diferents versions dels Pastorets en què s'hi ha barrejat diàleg, música i dansa.

"Recordant els Pastorets", un espectacle diferent

Els actors formen part de diferents grups de la Germandat de St. Isidre i Sta. Llúcia, com de l'esbart dansaire o del col·lectiu de dones. L'estructura de l'espectacle s'ha dissenyat per fer-lo amè a tot tipus de públic, però sobretot, als més petits, que segons el president de l'entitat, Josep M. Vallès, "sovint són desconeixedors dels Pastorets".

pastorets a st. isidre i sta. llúcia

Entre els actors, n'hi ha des dels tres anys fins als més de 80. Però tots hi han participat amb un mateix objectiu: divulgar els Pastorets i passar-s'ho bé, mentre fan passar una estona agradable al públic.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades