Setena victòria de la temporada

Carme Cendra i Naiara Sorribes han fet els gols de la victòria de la Fundació contra el Martinenc (2-0).

La bona dinàmica de la Fundació Futbol Base Reus continua i, avui, s'ha pogut demostrar amb el resultat. Victòria important del conjunt roig-i-negre contra el Martinenc, equip que ocupa una plaça de la zona de descens. El duel s'ha posat de cara per la plantilla dirigida per Adrián Calderón quan al minut 15, Carme Cendra ha fet la primera diana ganxeta (1-0). Un resultat que no s'ha mogut més abans del descans.

A la represa, les reusenques han mantingut l'avantatge mínim en el marcador fins a les acaballes de l'enfrontament, moment en el qual Naiara Sorribes ha sentenciat el partit (2-0). Triomf important per ampliar l'avantatge amb la zona de descens fins als deu punts. El pròxim partit del Reus serà al camp del Pontenc, conjunt que té tres punts menys que les reusenques.