Back to top

José Luis Villar, alcaldable d'Alternativa Mediterránea

El partit Alternativa Mediterránea de Cambrils ha fet oficial el seu cap de llista de cara a les eleccions del mes de maig. És José Luis Villares, qui també exerceix de president del partit.
alcaldable alternativa mediterránea

Després d'unes primàries celebrades aquest diumenge en assemblea, on s'ha presentat una sola candidatura, José Luis Villares ha estat elegit per unanimitat cap de llista d'Alternativa Mediterránea. Villares ha agraït el suport dels militants i simpatitzants, i ha assegurat que "treballarem per tornar a situar Cambrils al lloc que es mereix". Si bé l'alcaldable afirma que el seu objectiu és governar, també apunta amb quines formacions tindria més afinitats davant una hipotètic escenari de pactes postelectorals: "totes les formacions polítiques que tinguin com a objectiu Cambrils, ens hi seiem. Evidentment, amb la gent separatista, no, però bé, si estan disposats a pactar per Cambrils, no hi ha cap problema".

Pel que fa a la constitució d'Alternativa Mediterránea en altres poblacions del Camp de Tarragona, Villares afirma que "s'hi està treballant, sobretot amb poblacions com Reus i Tarragona, però no hi ha res tancat".

Alternativa Mediterránea és la continuïtat d'Alternativa Democrática de Cambrils, que es va presentar a les passades eleccions de 2015 i que no va obtenir representació a l'Ajuntament.  

Notícies relacionades