Josep Ramon Sardà dona els tres punts al Reus FCR

Un solitari gol del davanter reusenc al minut 75 ha permès que l'equip de Marc Carrasco continuï invicte a l'Estadi Municipal.

Més llest que ningú, Josep Ramon Sardà ha aprofitat una pilota morta a l'interior de l'àrea petita del Castelldefels per fer el primer i únic gol del Reus. Una acció que ha arribat al minut 75, després d'un nou partit de domini ganxet a l'Estadi. Amb l'excepció d'una diana en fora de joc dels visitants (i protestada pels de Miki Carrillo), els roigs-i-negres s'han tornat a mostrar molt sòlids en defensa, sense deixar que els del Baix Llobregat poguessin acostar-se amb massa ocasions de perill.

Jornada amb doble partit

Amb aquesta victòria, el Reus FCR torna a ocupar posicions de play-off d'ascens a la Segona Federació. Un plus de motivació i confiança important davant de la difícil setmana que espera al conjunt ganxet: dimecres (20:00 h) es jugarà el duel ajornat contra la Pobla de Mafumet a l'Estadi; i diumenge (12:00 h), els de Marc Carrasco visitaran el camp de l'Hospitalet, equip pensat i dissenyat per pujar de categoria.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero