Back to top

La comunitat islàmica de Riudoms ultima els detalls de la mesquita

S'estan ultimant els darrers detalls per poder obrir portes l'abans possible i comptar amb un espai amb condicions per realitzar les oracions.

Els fidels musulmans de Riudoms tindran properament una mesquita, que s'ubicarà al polígon industrial del municipi. Amb prop de 500 m2, l'espai s'està acondicionant per part dels membres de l'associació islàmica per convertir-lo en un centre cultural. D'aquesta manera, el local podrà acollir no només els cinc resos, sinó també altres activitats, com és el cas de classes d'idiomes per a tots els públics. 

Amb el suport de l'Ajuntament, la comunitat s'ha posat mans a l'obra per enllestir els treballs d'adequació del local. Els costos de les obres estan finançades per les donacions dels membres de l'entitat i s'espera que en el proper mes i mig pugui obrir portes. En total, el centre cultural tindrà un aforament màxim de 350 persones.

riudoms mesquita musulmans obres

Es tracta d'una aposta de la comunitat, tenint en compte que l'antic local que tenia l'associació s'ha quedat petit i no reunia les condicions per fer-hi les activitats habituals de la comunitat. 

Fi del Ramadà i celebració d'El Aíd al Fitr

Aquest dijous s'ha celebrat la festa d'El Aíd al Fitr, que s'ha dut a terme al pavelló municipal de Riudoms. No és el més habitual fer-ho entre cistelles de bàsquet i porteries d'hoquei, però el context de pandèmia i la manca d'un centre cultural en condicions han fet que la comunitat optés per aquesta opció. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades