Back to top

La Federació Catalana de Futbol complica el pla de Clifton Onolfo

La situació és més complexa del que explica l'americà, ja que l'ens federatiu ha comunicat a l'administrador concursal que el Club de Futbol Reus Deportiu encara ha de pagar un deute de més de 220.000 mil euros si vol competir.

La Federació Catalana de Futbol ha respost a l'administrador concursal en data del dia 16 de juliol sobre el requeriment d'inscriure el primer equip del Club de Futbol Reus Deportiu i el seu filial a "la categoria que els hi correspongui", com així va sol·licitar David López.

L'ens federatiu ha comunicat a la SAE que el Club de Futbol Reus Deportiu no es pot inscriure en cap categoria, ja que encara no ha pagat a la Real Federación Española de Futbol un deute de 221.418,67 euros en matèria d'impagaments als jugadors del filial.

Cinc dies per pagar i inscriure els equips

Tot i que el Reus hauria d'haver inscrit els seus equips abans del dia 30 de juny, la Federació Catalana de Futbol permet que en cinc dies hàbils s'aboni aquesta quantia, juntament amb una acreditació conforme l'equip té un mínim d'onze futbolistes inscrits i un terreny de joc on jugar.

Només d'aquesta manera podran finalment inscriure's a les categories pertinents, que, tal com informa l'ens federatiu, són la Segona Catalana i la Tercera Catalana.

Clifton Onolfo torna a la Costa Daurada

Una maniobra complicada per Clifton Onolfo, ja que per pagar a la Real Federación Española de Futbol, hauria de pagar també a tots els seus creditors.

L'americà només podria obtenir aquests diners a través d'un inversor extern que constés en un pla de viabilitat econòmica que encara no ha presentat a l'administrador concursal. Aquest l'hauria d'aprovar abans dels cinc dies hàbils que el de Miami Beach té per saldar el deute, un entramat difícil de resoldre amb tan poc temps.

Per tant, per jugar a Segona A com afirma Onolfo, primer el Club de Futbol Reus Deportiu s'hauria d'inscriure en aquesta lliga, i després caldria esperar la resolució del TAD.

Si no s'inscrivís, la negligència tornaria a costar al club dos descensos consecutius.  

Paraules clau:

Notícies relacionades