Back to top

La FEHT reclama ajuda per salvar el sector de la restauració

Comprenen que la situació pandèmica és complicada però demanen a les administracions públiques mesures per evitar la destrucció d'empreses i llocs de treball.

La Federació d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, la FEHT, lamenta les noves mesures de la Generalitat que suposaran un cop dur, segons asseguren, al sector de la restauració del país. Conscients de la "delicada situació sanitària que vivim", l'associació empresarial espera que el tancament de bars i restaurants, previst inicialment per als pròxims 15 dies, tingui "la menor durada possible". 

La FEHT reconeix públicament l'esforç "titànic" que fan els empresaris del sector a l'hora de fer "les inversions pertinents per tal d'aplicar totes les mesures de seguretat als seus establiments" així com en formació per al personal perquè "sol·licitin als clients que compleixin les normes". Ara bé, es mostren preocupats davant la situació dle sector "en un any realment molt compicat" i amb el fet que "hem d'aplicar mesures unilaterals que tenen una enorme repercussió sobre els nostres establiments" sense cap mena de planificació ni de previsió, diuen. 

L'esperança europea

Des del sector reclamen a les administracions competents, tant les locals, les autonòmiques com les estatals, que "aprovin i apliquin mesures urgents, contundents i eficients" que ajudin de forma directa als empresaris afectats "a fi de poder garantir-ne la supervivència". A més, s'emplacen a les ajudes que han d'arribar d'Europa per salvar un motor econòmic que, recorden, mou més d'un 25% del PIB del territori. 


kia

Paraules clau:

Notícies relacionades