La Fundació goleja al Santa Susanna

L'equip d'Adrián Calderón suma la segona victòria en els últims tres partits i continua en una dinàmica ascendent.

Cinquè partit en els últims sis que la Fundació Futbol Base Reus aconsegueix sumar punts. Les roigs-i-negres han fet un partit molt seriós davant del Santa Susanna, equip situat per sota del conjunt reusenc. Júlia Francesch ha obert la llauna per l'equip d'Adrián Calderón al minut 3 (1-0), i no ha estat fins a la segona part que han arribat la resta de gols.

La juvenil Noa Cobos ha encarrilat la victòria ganxeta amb el segon (2-0), i dos minuts més tard, Cristina Becerra ha sentenciat l'enfrontament (3-0). Pocs instants després, Irati Lazcano no ha faltat a la seva cita amb el gol i ha fet la quarta i última diana del duel (4-0).

Amb el triomf, la Fundació és setena amb 32 punts. El pròxim duel de les roigs-i-negres serà al camp del Viladecans, equip situat en la zona de descens.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix