La Fundació es reparteix els punts amb el Pontenc

Naiara Sorribes ha avançat el conjunt roig-i-negre a la primera part, però Berta Batlle ha empatat el duel quan faltava un quart d'hora pel final (1-1).

Punt agredolç de la Fundació Futbol Base Reus contra el Pontenc. Naiara Sorribes ha avançat les roigs-i-negres en el marcador al minut 15 de partit, i tot i que durant la primera part les ganxetes han tingut opcions per sentenciar el duel, no hi ha hagut més gols de l'equip d'Adrián Calderón. Una situació que podria haver canviat si l'àrbitre hagués assenyalat un clar penal a favor del Reus.

El control de l'enfrontament ha estat ganxet, amb accions perilloses que han arribat a través de la pilota aturada. Diverses pilotes al pal i també les intervencions de la portera local han evitat la sentència visitant. En una de les poques oportunitats del Pontenc, Berta Batlle ha fet l'empat quan faltava un quart d'hora pel final (1-1). Tot i intentar-ho fins al final, el marcador no s'ha mogut més.

Amb aquest resultat, el Reus és setè amb 29 punts. Aquesta setmana l'equip descansa i tornarà a competir d'aquí a dues setmanes contra el Santa Susanna.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix