Back to top

La Reus Viu el Vi supera previsions i bat el rècord

Durant tres dies la plaça de la Llibertat de Reus s'ha convertit en l'epicentre del vi i el vermut. I és que l'onzena edició de la Reus Viu el Vi ha batut el seu rècord històric, i ha ofert més de 160 vins entre els nombrosos visitants.
estand de l'onzena edició de la Reus Viu el Vi

La Reus Viu el Vi ha estat, més que mai, un èxit rotund. Nombrosos reusencs i visitants han volgut ser presents a l'onzena edició de la fira que ha registrat un increment del 20% de l'activitat en relació les darreres edicions. Enguany s'hi han pogut degustar vins procedents d'una quarantena de cellers que pertanyen a sis denominacions d'origen diferents: la de Catalunya, Tarragona, Conca de Barberà, Terra Alta, Priorat i Montsant. Entre els expositors, n'hi ha que hi són des de la primera edició, mentre que d'altres hi han participat enguany per primera vegada, però tots en fan una valoració molt bona.

El públic també s'ha mostrat molt satisfet, tant per l'ambient, amenitzat per dj's, com per l'oferta de vins i de degustacions gastronòmiques.

D'altra banda, i per segon any consecutiu, la Reus Viu el Vi ha inclòs la Mostra del Vermut de Reus, un esdeveniment que ha doblat el nombre de visitants i de tastos comptabilitzats l'any passat.

estand de la reus viu el vi 2019


DIES VIP

Notícies relacionades