La temporada es fa llarga pel CD Riudoms

El conjunt riudomenc, que ja fa setmanes que està salvat del descens, ha caigut a casa contra el CD Sant Gabriel (0-3)

La temporada ja es fa llarga per un CD Riudoms que fa cinc jornades que està salvat del descens. El duel d’aquest dissabte, contra el CD Sant Gabriel, començava amb mal peu, a causa d'un error de comunicació a l’equip local. Era la visitant Monica Orteu qui aprofitava l’ocasió i posava el 0-1 a l’electrònic, al minut 2.

Així, el partit s’embolicava aviat per les de Raúl Lucha, que no eren capaces de sumar cap punt al marcador. Al minut 25, Nuria Frochoso marcava el 0-2. I, a la segona part, al 68, Ines Ayesteran deixava el partit dat i beneït amb el gol del 0-3.

La propera jornada jugaran l’últim partit a casa de la temporada i ho faran contra el Vic Riuprimer. Segons Lucha, l’objectiu és millorar els resultats de les darreres jornades, per poder encarar l’últim partit en positiu