El SD Huesca trenca la ratxa victoriosa del CD Riudoms

Primera derrota per les del Baix Camp (1-2), després de set jornades consecutives sumant els tres punts.

No havien passat ni 10 minuts des de l’inici del duel i el CD Riudoms, que portava set victòries consecutives, ja perdia. Concretament, un xut de Julia Sanz, al minut 8, va fer que el SD Huesca s’avancés al marcador (1-0). Les locals no van aconseguir posar-se a l’alçada del rival i van marxar al descans sense canvis a l’electrònic.

A la represa, les de Raúl Lucha sortien al terreny de joc amb més intensitat i amb l’objectiu de buscar més profunditat a l’esquena de la defensa rival, però al 89’ Akane Kuwahara marcava el 0-2. El partit, però, no acabava aquí, perquè instants més tard Clara Martínez marcava el gol de l’honor pel CD Riudoms, que tancava el partit amb un 1-2 final.

El míster va assegurar que, tot i estar salvades del descens, la temporada no ha acabat i volen guanyar els màxims punts possibles als cinc partits que queden. El proper cap de setmana, el CD Riudoms viatjarà fins al camp del CE Europa, líder de la classificació.