Back to top

L'equip de Reus Ganxets Miró fa un pas vital cap a la permanència

Les fèmines del Club Tennis Taula Ganxets de Reus han guanyat aquest cap de setmana al Club Deportivo Tenis De Mesa Rivas per 2 a 4, rivals directes a la classificació de la Superliga Femenina.
Imatge de l'inici del partit entre l'equip de Reus Ganxets Miró i el Club Deportivo Tenis De Mesa Rivas

FOTOGRAFIA: CTT Ganxets de Reus

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus agafa aire amb la victòria del seu equip femení a la Liga IBERDROLA de Tennis Taula.

Les del Baix Camp aconsegueixen sortir de l'última posició de la màxima categoria estatal gràcies al triomf assolit aquest cap de setmana contra el Club Deportivo Tenis De Mesa Rivas per 2 a 4.

Un partit molt renyit que s'ha decidit amb el cop de gràcia de la xinesa Yue Zue, el nou fitxatge de les reusenques.

Imatge del partit entre l'equip de Reus Ganxets Miró i el Club Deportivo Tenis De Mesa Rivas
Imatge del partit entre l'equip de Reus Ganxets Miró i el Club Deportivo Tenis De Mesa Rivas

Salvar-se és possible

Sumant la victòria d'aquesta Jornada 14 de la Superliga Femenina, l'equip només ha guanyat tres duels en tota la temporada, però ara veu la permanència més a prop que mai.

Joan Carles Virgili, president del Club Tennis Taula Ganxets de Reus: "Encara no hi ha res decidit, però hem fet un pas de gegant per salvar la categoria".

Guanyar al CTDM Rivas ha estat un pas molt important per assolir l'objectiu, ja que les de Madrid són rivals directes a la classificació. Van vuitenes però disposen d'esportistes d'un alt nivell tècnic, entre elles, Edem Offiong, la segona millor jugadora de Sud-àfrica, i Paula Andrea Medina, subcampiona del continent Sud-americà. 

Els nois segueixen tercers

D'altra banda el conjunt Aura Energía-Reus també han sortit vencedors de la Jornada 16 de la Segona Divisió Masculina, guanyant per 4 a 2 al Tennis Taula Torelló.

Paraules clau:

Notícies relacionades