Back to top

Les noves cares polítiques de Cambrils

Més enllà del pacte, el resultat de les eleccions ha donat lloc a la presència de noves cares a Cambrils.
pacte

Els comicis del 26 de maig han desvetllat la constitució d'un nou plenari a tots els municipis del país. En el cas de Cambrils, arriben cares noves pels propers quatre anys. A les files republicanes, a Camí Mendoza, Alejandro García, Eduard Pellicer i a Jaume Gila s'hi afegeixen dues noves incorporacions, Cinta Ballesté i Hèlene Arcelin.

On hi ha més canvis és a la llista que s'ha convertit en el cap de l'oposició, a Ciutadans. Tant Juan Carlos Romera com María Muñiz s'estrenen en política, mentre que Santi Gámez i Patricia de Miguel ja tenen experiència a la sala de plens. Ara bé, Gámez prové de Nou Moviment Ciutadà, d'igual forma que l'ara republicana Cinta Ballesté.

A can PSC, a Ana López, Josep M. Vallès i Yolanda Quílez se'ls hi suma una nova regidora, Ingrid Duch. A Junts per Cambrils també hi ha una cara nova, Marta Borràs qui en mandats anteriors ja va ocupar una cadira de la sala de plens. Les dues candidates acompanyaran a Lluís Abella i Joan M. Artigau en aquest mandat.

Nou Moviment Ciutadà, amb Oliver Klein al capdavant, comptarà amb dos companys nous: Enric Daza i Natalia Pleguezuelos. On no hi ha novetats és al Partit Popular, on David Chatelain repeteix com a portaveu de la formació.

A l'altra cara de la moneda s'hi troben aquells polítics que amb els resultats dels comicis a la mà, s'han quedat fora del consistori. És el cas d'Ivan Sanz, portaveu de l'Assemblea de Cambrils, que no ha aconseguit representació. Altres antics regidors, en canvi, ja no tenien opcions d'entrar al consistori al no presentar-se en cap llista electoral. És el cas d'Imanol Rico, fins ara portaveu de Ciutadans; Carme Cros, número dos de PP; Encarni Bello, regidora no adscrita i Antonio Laguna, de Junts per Cambrils, qui ocupava el darrer lloc de la llista.

Paraules clau:

26M

Notícies relacionades