Back to top

L'hotel del Dorado de Cambrils no tindrà apartaments turístics

L'empresa promotora ha aprofitat la caducitat de la llicència d'obres per modificar el projecte urbanístic, que desestima els apartaments turístics per apostar per més habitacions d'hotel.
Resort

Dos projectes urbanístics enquistats a Cambrils, com són la construcció de l'hotel del Pòsit o La Llosa Resort, compten amb novetats importants. Tant un complex com l'altre han hagut de modificar el projecte per poder renovar llicències d'obres, que l'empresa impulsora de les obres vol aconseguir properament. Així, la Llosa Resort passarà de tenir 26 habitacions a tenir-ne 90, després d'eliminar la possibilitat de construir apartaments de luxe. En el cas de l'hotel del Pòsit, també s'ha modificat el projecte urbanístic a l'espera d'iniciar les obres el més aviat possible.

Ni la primera pedra de la Llosa Resort ni la de l'hotel del Pòsit s'han posat, però es tracta d'un fet que podria veure's desencallat en poc temps. A principis d'aquest mes d'octubre, la llicència d'obres de l'hotel del Dorado va caducar. Aprofitant aquest fet, la promotora ha modificat el projecte urbanístic i ha eliminat així els apartaments de luxe plantejats en un inici. En canvi, passarà de tenir 26 habitacions contemplades a 90. Segons l'empresa, s'ha actualitzat el projecte als estàndards actuals, deixant-lo en fase de licitació, amb la previsió d'obtenir una nova llicència d'obres i properament, iniciar-les.

Situació similar a la que viu l'hotel del Pòsit, que després d'anys sense avançar, també ha vist el seu projecte modificat. D'aquesta manera, l'hotel comptarà amb 67 habitacions i la previsió és començar els treballs de construcció un cop s'aconsegueixi la llicència d'obres, que ara mateix està caducada.

En canvi, en el cas de l'antic hotel Príncep, segons la promotora, el projecte continua sent el mateix, la construcció de 12 apartaments. Els treballs ja estan en marxa i la companyia apunta a mitjans de 2020 per finalitzar-los definitivament. Des del govern local, apunten que les obres de tots tres projectes podrien coincidir en el mateix espai de temps, segons explica el regidor d'urbanisme Enric Daza. Tot plegat, resta pendent de la burocràcia cambrilenca i de la voluntat de l'empresa constructora. 

Notícies relacionades